Jönnek a tesztmeccsek

E-mail Nyomtatás PDF

Kissé változott a barátságos mérkőzések programja. Pár nap múlva kezdjük a felkészülési találkozók sorát, hazai környezetben is lesznek párharcok.

A Székelyudvarhelyi KC javában hangol az egy hónap múlva kezdődő Nemzeti Liga rajtjára. A fiúk itthon kezdték el a felkészülést az idényre, az elmúlt héten pedig szerbiai edzőtáborban vettek részt. A napokban hazai környezetben folytatódik a munka.

A tesztmeccsek sorozata ezen a héten indul. Augusztus 4-én, pénteken a keret Segesvárra utazik, 18 órától a helyi sportcsarnokban a másodosztályban szereplő CSM-vel mérkőzik meg. Ez lesz az első barátságos találkozója az SzKC-nak.

Jövő héten négy nap is pályára lépnek a fiúk, mind a négyszer a városi sportcsarnokban. Előbb augusztus 8-án, kedden 19 órától a szintén élvonalbeli Fogarasi CSM-t látjuk vendégül, majd hétvégén péntektől vasárnapig a Székelyudvarhely Kupát rendezzük. A háromnapos rendezvényen a Konstancai HC, a Bukaresti Steaua és a CSM Focșani lesznek az ellenfeleink.

A bajnokság előtt még teszmeccseket iktatunk be a HC Vaslui-jal, valamint a csapat egy szerbiai tornán is részt vesz. Összesen mintegy tíz barátságos találkozót játszunk a pontvadászat kezdetéig.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette