Indítjuk a bérletek értékesítését

E-mail Nyomtatás PDF

Ettől a héttől be lehet szerezni az egész idényre szóló belépőket. Egy hónapon keresztül két kategóriát lehet megvásárolni, egészen a bajnokság kezdetéig.

Amint arról már előzetesen hírt adtunk, a 2017/18-as évadra is megvásárolhatók lesznek a bérletek a Székelyudvarhelyi KC által szervezett hivatalos találkozókra. Az együttes két színtéren, a Nemzeti Ligában és a Román Kupában harcol, ezen összecsapások szerepelnek a kínálatban.

A klubvezetőség döntése értelmében idén kis mértékben – majdnem egy évtized után – emelkednek a belépők árai, így értelemszerűen a bérleteké is. Az alapszakaszban és az itthon rendezett Román Kupa meccsekre 8 (diákoknak és nyugdíjasoknak), illetve 10, míg a rájátszásban 12, illetve 15 lejbe kerülnek a jegyek.

Ami a bérleteket illeti, idén is két típust ajánlunk szurkolóinknak. Az egyik az ALAP nevet kapta, ez az alapszakasz összes mérkőzéseire, illetve egy Román Kupa-meccsre érvényes, a rájátszásra már nem. A másik az ALL ACCESS – ez pedig az összes hazai rendezésű összecsapásra belépést biztosít – mind az alapszakaszra, mind a rájátszásra, mind a kupameccsekre.

Az ALAP bérleteket 80 (diákoknak és nyugdíjasoknak), illetve 120 lejért értékesítjük. Az ALL ACCESS belépőket pedig 130, illetve 180 lejért ajánljuk.

A bérleteket a mai naptól kezdődően minden kedden, szerdán és csütörtökön 16-19 óra között a városi sportcsarnok jegypénztárában lehet megvásárolni. A tavalyi tulajdonosok helyeit augusztus 17-ig tartjuk fenn, utána már nem áll módunkban biztosítani a megszokott helyet.

Fontos tudnivaló, hogy a bérletek tulajdonosai elkerülik a sorban állást a mérkőzések előtt, illetve mindig a belépőn található helyről szurkolhatnak kedvenceiknek.

 
IWIWGoogle bookmarkTwitterFacebookMyspace bookmarkDiggUrlGuru.hu

Kiemelt támogatókTovábbi támogatók

GRAWE România Asigurare SAKészítette